Kanaans Trädgårdscafé ligger vid Mälaren i Grimsta naturreservat. Vi lägger stor vikt på kvaliteten på mat och dryck, allt lagas, bakas och förbereds i köket hos oss. Året runt kan du njuta av en vällagad lunch, en generös macka eller kaffe och sötsak från vår rikliga kakbuffé. Vår ambition är att vara ett vackert utflyktsmål i Västerort, en plats att längta till i alla årstider.

I trädgården på Kanaans Trädgårdscafé njuter du av sjöutsikten bland pallkragar och krukor. För barnen finns det en sandlåda och en gungställning eller så utmanar du sällskapet i ett parti boule på våra fina boulebanor.

Soliga helger på våren och hela sommaren är Boulebaren öppen där du kan köpa grillade korvar, hamburgare och kall öl. Under juli och augusti arrangerar vi livemusik i trädgården, vi tänder grillen i Trädgårdsbaren och dukar fram en riklig grillbuffé med massor av goda sallader, såser och tillbehör.

ÖPPETTIDER

Året-runt öppet
Vardagar kl. 11:00 – 16:00
Helger kl. 11:00-16:00

KONTAKTINFORMATION

E-post: info@kanaans.se
Adress: Kanaans väg 83, 168 44 Bromma

HITTA HIT

MED BIL

Kanaans Trädgårdscafe ligger på Kanaanbadet i Bromma. För att komma till oss svänger du av väg 275 i Råckstarondellen mot Blackeberg. Direkt när du svängt av tar du första höger på Grimstagatan och sedan första vänster till Kanaans väg. Vi finns i slutet på vägen.

Kanaans Trädgårdscafe har tyvärr inga egna parkeringsplatser.

Du parkerar bäst  längs med Kanaans väg på anvisade platser. Från juni till september finns gott om parkeringar på båtuppläggningen. Det finns handikapparkering i rondellen nedanför oss.

KOMMUNALT

Närmaste tunnelbana är Blackeberg, men det går även att gå av i Råcksta eller Hässelby Strand.

Från Råcksta går du vänster under tunnelbanan och följ skyltarna mot Råcksta Krematorium och begravningsplats. Gå under väg 275. När du kommer fram till Nickelgränd tar du vänster mot Naturreservatet. Följ Råcksta Träsk på din vänstra sida tills du kommer fram till bron. Ta höger på Kanaans väg tills den tar slut. Promenaden är 2,2 km.

Från Blackeberg går du ut vänster på Vinjegatan ner för backen och svänger in vänster på cykelbanan och gå förbi Blackebergsskolan på din högra sida. Sväng höger efter skolan på cykelvägen. Gå genom skogen fram till Kvarnvikens Kvarn, sedan promenerar du på Kanaans väg längs med vattnet fram till oss. Promenaden är 2 km.