Vill du jobba på ett av Sveriges bästa sommarcaféer enligt White Guide?

Lediga tjänster

Nu är vi i full gång med rekryteringen inför sommaren 2022. Vi söker främst grillkockar och kassapersonal över 18 år till vår fantastiska boulebar. Även en konditor som älskar de söta, och starka energiknippen till disken. Skicka in din ansökan redan idag till jobba@kanaans.se

Är du stresstålig och kan hantera lång kö? Bra! För i kiosken behvöer du kunna handskas med olika uppgifter samtidigt som du står ”på scen” inför en härlig kö av gäster som väntar på att få betjänas av dig. I kiosken säljer vi enklare frallor, fikabröd, kall och varm dryck samt glass. Massor av glass vid fint väder så starka armmuskler kan behövas då kulglassen är en storsäljare under sommarmånaderna!

Här behövs ingen större erfarenhet mer än ditt personliga jag. Det är viktigt att du är en framåt person som vågar ta för dig och inte är rädd för att arbeta på egen hand. De viktiga här är inte din erfarenhet utan din vilja, styrka i dig själv och intresset för att ge service.

Några av dina arbetsuppgifter är:
Försäljning över disk.
Ta betalt, ansvara över din egna kassa för ditt pass.
Brygga kaffe.
Fylla på kylar och frysar.
Hålla rent och snyggt runtomkring dig i kiosken.
Plocka skräp och ställa iordning möblerna i trädgården.

ANSÖK NU

Cafét är hjärtat hos oss. Här har vi alltid öppet oavsett väder året runt. Här inne serverar vi allt ifrån kaffe till en festmåltid. I cafét krävs det lite mer erfarenhet av dig som arbetar då vi har ett högt tempo från öppning till stängning och många olika bollar att hålla i luften samtidigt. Att kunna göra kaffe i en espressomaskin samtidigt som du memorerar beställningen från gästen när den beställer är en självklarhet för dig. Alltid med ett leende på läpparna överträffar du gästens förväntan.

För att nämna några arbetsuppgifter i cafet:
Beredning av espressokaffe, så vana av espressomaskin är ett stort plus.
Ta emot beställningar över disk, samt ta betalt i kassan. Ansvara för kassan under ditt pass.
Servering av viss alkohol så som enklare drinkar, öl och vin.
Lägga upp bakverk och smörgåsar på tallrikar så att de ser fint ut för gästens öga.
Hålla ett högt men trevligt tempo så att gästerna inte behöver vänta längre än nödvändigt.
Fylla på kylar och frysar före/under/efter service.
Torka bord och plocka disk.
Att tillsammans med övriga kollegor se till att Trädgårdscafét alltid är rent och snyggt så att både gäster och medarbetare kan vara stolta över att vistas här.

ANSÖK NU

Här står du mitt i händelsernas centrum. Mälaren är din närmsta granne vilket betyder att du har som mest att göra när den glittrar och stranden är full av folk. Alla blir alltid hungriga samtidigt så det gäller att vara väl förberedd när man slår upp dörrarna. Mice an place är din bästa vän!
Här serverar du och din kollega riktigt goda hamburgare, tryffelkorv, lammkorv och pommes. Tempo är de viktigaste här. Ett bra flow där du samtidigt som du pratar med gästerna jobbar så att kön minskar. Dina arbetsuppgifter är att vara frontfiguren i luckan, du tar emot beställningar, serverar dryck och skriver ner önskemålen på matbångarna som du lämnar till din ”burgerkollega” som står sida vid sida med dig. Tillsammans hjälp ni åt att få ut maten i ett rasande tempo och med en estetik som ingen förväntar sig.

Förutom att servera våra gäster mat och dryck är några av dina arbetsuppgifter att:
Ansvara för boulebokningarna och dess banor.
Ansvarig för kassan under ditt pass.
Hålla ordning i trädgården, puffa kuddar, vika filtar osv.
Fylla på kylar.
Plocka skräp.
Torka bord.

Vi förväntar oss att du har några års erfarenhet av liknande servicearbete då denna position kräver en del eget ansvar, beslut och snabba puckar. Denna del är den som har öppet längst på kvällen vilket betyder att du och din kollega är de som ansvarar för att stänga, låsa och larma trädgården.

Har du äntligen hittat rätt? Känns något av ovan som du? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag till oss och märk din ansökan med vilken tjänst du är intresserad av.

Vi ser fram emot att få träffa just dig!

ANSÖK NU

Här söker vi dig med lite mer erfarenhet av branschen. Du kommer under dina pass vara den som håller i trådarna, styr upp arbetet och ser till att maten går ut och håller jämn kvalité. Du har koll på vad som behöver preppas och planerar ditt skift efter det. Innan du går hem har du gjort en snygg överlämning med mep-lista och noterat vad som ev. behövs beställas. Köket är din huvudsakliga arbetsplats. Förutom maten som går ut ur luckan här, ser du till att Boulebaren har allt de behöver, förbereder till våra grillkvällar och kör ett och annat pass vid grillen i Trädgårdsbaren.

Några andra arbetsuppgifter:

Se till att det hålls rent och snyggt i kök och kylar.

Ge köksbiträdena uppgifter när de gjort det de ska.

Hålla ordning i kylrum och torrförråd.

Laga mat och ev. dessert vid fester och bröllop m.m.

Förse dig och all övrig personal med lunch.

ANSÖK NU

När vi öppnar vår boulebar för säsongen igen behöver vi nya stjärnor till stekbordet. Här serveras burgare, korvar, pommes och diverse tillbehör till hungriga badgäster under dagarna. Senare förvandlas Boulebaren till ett mysigt kvällshäng. Innan ni öppnar ser du till att allt du behöver finns på plats, fyller på med grönsaker och lägger upp tillbehör som köket förberett. Under dagen tillreder du beställningarna din kollega mottagit. Här ska det gå fort utan att det tummas på matens kvalité. Innan du går hem meddelar du köket vad du behöver till nästkommande dag samt skriver ned vad du/din kollega behöver preppa nästa skift.

I boulebaren ser vi någon med erfarenhet av liknande arbete. Någon som ser en långt ringlande kö som något roligt och som gillar högt tempo. Har du jobbat med snabbmat eller i gatukök är det ett stort plus!

ANSÖK NU

Som köksbiträde är din frästa arbetsuppgift att se till att mackor och kakor fylls på kontinuerligt under dagen i caféet och i glasskiosken. Allt ska presenteras så fint och aptitligt som möjligt. Du tillreder även röror till mackorna och gör lättare bakverk som muffins och smulpajer. Under ditt pass hjälper du även varmköket med prepp och att lägga upp pannkakor, fyller på med det boulebaren behöver och ställer fram frukost till dig och övrig personal. Du ska tycka om när det är full fart och kunna ha koll på alla stationer samtidigt. Du håller rent och snyggt i köket och i kylarna. I dina arbetsuppgifter ingår även att arbeta med och under grillkvällarna i Trädgårdsbaren och att lära dig tillreda mat i luckan.

ANSÖK NU

 

På Kanaan bakar vi allt utom matbröd själva, från grunden på riktiga råvaror och utan mixer. I vårt sortiment ska det finnas något för alla!

Till sommaren söker vi en bagare, konditor eller någon som på annat sätt skaffat sig erfarenhet av att baka bullar, kakor och tårtor i relativt stora mängder. Hos oss har vi ett ganska stort basutbud av bakverk som alltid ska finnas, men vi ser gärna att du improviserar om du har tid över! Förutom kakorna och bullarna som säljs i caféet, behövs även bakverk till glasskiosken och till vårat systerställe i Sickla som öppnar inom kort. Du ser själv vad som behöver prioriteras och planerar din arbetstid så att allt hinns med. Du ser också till att du alltid har de råvaror och ingredienser du behöver hemma och meddelar vad som behövs beställas. Bakningen schemaläggs främst på kvällstid när de flesta gått hem, då vi har ett litet kök och bakning tar mycket plats. Är du grym på tårtor och desserter är det ett plus, då vi hoppas på många fester och bröllop hos oss i under säsongen!

ANSÖK NU